Internet & wifi

I innerstaden finns det flera ställen som erbjuder internet och wifi. 

Centralstationen – Gratis wifi finns både i centralhuset samt i husets äldre del, ingen maxbegränsning.

Göteborgs Turistbyrå – Gratis wifi, fråga personalen om lösenord, ingen maxbegränsning.

Gothenburg Free Wifi – Göteborgs stad testar att bjuda invånarna på gratis wi-fi. Här ser du vilka platser som är först ut.

Flera kaféer och restauranger i innerstaden erbjuder också wifi. Condeco, Da Matteo, Espresso House och Le Pain Francais är kaféer som alla erbjuder bra internetuppkoppling.

Det finns flera bra webbsidor och appar som hjälper dig hitta flera ställen med wifi, några av dem är Wifi Café Spots, Wifi Map till iOS och Wifi Finder till Andriod.

Nyheter

Visa alla...
29 Nov

Samverkan i innerstaden ger lysande resultat

Centrumorganisationen Innerstaden Göteborg projektleder för sjunde året i rad julbelysningen Inom Vallgraven. Julbelysningen som hänger uppe till och med sista veckan i januari är en stor mysfaktor och glädjespridare under den mörkaste tiden på året för såväl boende, besökare och arbetande i innerstaden.

28 Nov

Det snöar i Brunnsparken på torsdag!

Just nu dekoreras Brunnsparken både högt och lågt. Granris, vinterplanteringar och ljusslingor ska lysa upp vintermörkret och göra det trivsamt för alla som rör sig i området. Julstaden smygstartar i Brunnsparken.

02 Nov

Aktiviteter

Visa alla...
29 Nov

Securitas butikssäkerhetsutbildning

En grundläggande säkerhetsutbildning för personal som arbetar i butiksmiljö.

03 Dec

Julskyltningstävling 2017

Tävlingsstart och avtäckning av skyltfönster: Söndag 3 december klockan 12.00, första advent. Avslut söndag 17 december, tredje advent.