Internet & wifi

I innerstaden finns det flera ställen som erbjuder internet och wifi. 

Centralstationen – Gratis wifi finns både i centralhuset samt i husets äldre del, ingen maxbegränsning.

Göteborgs Turistbyrå – Gratis wifi, fråga personalen om lösenord, ingen maxbegränsning.

Gothenburg Free Wifi – Göteborgs stad testar att bjuda invånarna på gratis wi-fi. Här ser du vilka platser som är först ut.

Flera kaféer och restauranger i innerstaden erbjuder också wifi. Condeco, Da Matteo, Espresso House och Le Pain Francais är kaféer som alla erbjuder bra internetuppkoppling.

Det finns flera bra webbsidor och appar som hjälper dig hitta flera ställen med wifi, några av dem är Wifi Café Spots, Wifi Map till iOS och Wifi Finder till Andriod.

Nyheter

Visa alla...
28 Sep

Information inför Nordiska Motståndsrörelsens demonstration på lördag 30 september

I förebyggande syfte kan det vara en bra idé att ta in material som står utanför verksamheten som annars kan bli föremål för skadegörelse.

18 Sep

Urban Run Gothenburg 2018

Stort tack Göteborgsvarvet för samarbetet, för att ni trodde på vår idé och arrangerade! Tack också till alla som har sponsrat premiären av Urban Run Gothenburg! 

28 Mar

Källsortering och hållbarhet på årets städmorgon

Den 5 april kl. 07.00 samlas politiker, tjänstepersoner och näringsidkare utanför Stora Teatern för den traditionsenliga städdagen i centrum. Städmorgonen är ett samarbete mellan Avenyföreningen, Innerstaden Göteborg och Göteborgs Stad, och fokus i år är källsortering i offentlig miljö och hållbarhet.

Aktiviteter

Visa alla...
12 Oct

Inspiration inför julskyltning 

Hur gör man ett ett säljande skyltfönster? Jul på olika sätt – vilken stil passar oss? 

26 Oct

Skapa högpresterande team!

Välkommen att ta del av de framgångsfaktorer som bygger ett effektivt team. Under presentationen kommer vi att utmana Dig till reflektion och konkreta handlingar att ta med direkt in i din verksamhet.

16 Nov

HLR-utbildning

Du får lära dig att snabbt avgöra om en livlös person har andningsstopp och/eller hjärtstopp, vikten av att snabbt ringa 112 samt hur du praktiskt utför en korrekt Hjärt-lungräddning (HLR).