Internet & wifi

I innerstaden finns det flera ställen som erbjuder internet och wifi. 

Centralstationen – Gratis wifi finns både i centralhuset samt i husets äldre del, ingen maxbegränsning.

Göteborgs Turistbyrå – Gratis wifi, fråga personalen om lösenord, ingen maxbegränsning.

Gothenburg Free Wifi – Göteborgs stad testar att bjuda invånarna på gratis wi-fi. Här ser du vilka platser som är först ut.

Flera kaféer och restauranger i innerstaden erbjuder också wifi. Condeco, Da Matteo, Espresso House och Le Pain Francais är kaféer som alla erbjuder bra internetuppkoppling.

Det finns flera bra webbsidor och appar som hjälper dig hitta flera ställen med wifi, några av dem är Wifi Café Spots, Wifi Map till iOS och Wifi Finder till Andriod.

Nyheter

Visa alla...
02 Feb

Årets företagare 2017 i Göteborgs innerstad

Under en kick-off i Chalmersska huset tillsammans med hundra företagare Inom Vallgraven delade Innerstaden Göteborg ut Årets Guldkrona till bästa butik, restauratör och tjänsteföretag. 

29 Nov

Samverkan i innerstaden ger lysande resultat

Centrumorganisationen Innerstaden Göteborg projektleder för sjunde året i rad julbelysningen Inom Vallgraven. Julbelysningen som hänger uppe till och med sista veckan i januari är en stor mysfaktor och glädjespridare under den mörkaste tiden på året för såväl boende, besökare och arbetande i innerstaden.

28 Nov

Det snöar i Brunnsparken på torsdag!

Just nu dekoreras Brunnsparken både högt och lågt. Granris, vinterplanteringar och ljusslingor ska lysa upp vintermörkret och göra det trivsamt för alla som rör sig i området. Julstaden smygstartar i Brunnsparken.

Aktiviteter

Visa alla...
26 Apr
09 May

Ge kunden ett bemötande av världsklass, öka er försäljning och förstärk varumärket

Värdet i ett varumärke, i konsumentledet, ligger framförallt i hur många kunder som blir trogna, som man skapar en relation till och som vill komma tillbaka. Trots att det kostar otroligt mycket att få en kund över tröskeln, är det vanligt att servicesystem, personal och andra faktorer istället motverkar kundens vilja att återkomma.