Trafikinformation

 • Trafiksituationen.nu 
  Kan du använda för att planera en resa eller ta reda på hur trafiksituationen ser ut för närvarande.
 • parkeringgoteborg.se 
  Har information om all kommunal parkering.
 • Ta dig fram – samarbete mellan TRV, FK och Västtrafik 
  För dig som är trafikant eller resenär och behöver veta vad som händer i Göteborgsregionen och hur trafiken påverkas på lite längre sikt.
 • Nystart 
  Här kan du se vilka vägarbeten som planeras och utförs samt av vem.
 • För liv och rörelse 
  Göteborgs Stad Trafikkontoret arbetar på uppdrag av politiken med att öka det hållbara resandet i staden. 
 • Västsvenska paketet 
  Visar en mängd olika projekt och objekt. På den här sidan kan du se avslutade, påbörjade och planerade projekt.
 • Västlänken 
  Här kan du läsa om Västlänken; en järnväg i tunnel under centrala Göteborg som ger staden genomgående pendel- och regiontågtrafik.

 

Nyheter

Visa alla...
02 Feb

Årets företagare 2017 i Göteborgs innerstad

Under en kick-off i Chalmersska huset tillsammans med hundra företagare Inom Vallgraven delade Innerstaden Göteborg ut Årets Guldkrona till bästa butik, restauratör och tjänsteföretag. 

29 Nov

Samverkan i innerstaden ger lysande resultat

Centrumorganisationen Innerstaden Göteborg projektleder för sjunde året i rad julbelysningen Inom Vallgraven. Julbelysningen som hänger uppe till och med sista veckan i januari är en stor mysfaktor och glädjespridare under den mörkaste tiden på året för såväl boende, besökare och arbetande i innerstaden.

28 Nov

Det snöar i Brunnsparken på torsdag!

Just nu dekoreras Brunnsparken både högt och lågt. Granris, vinterplanteringar och ljusslingor ska lysa upp vintermörkret och göra det trivsamt för alla som rör sig i området. Julstaden smygstartar i Brunnsparken.

Aktiviteter

Visa alla...
27 Feb

Content Marketing – storyns makt

Välkomna till utbildningen då du lär dig om Content Marketing, idag en viktig komponent i dagens marknadsföring. Vi lär dig skapa affärsnytta med målgruppsanpassat, regelbundet och engagerande innehåll. Content Marketing används för att stärka varumärket, driva försäljning och bygga lojala relationer.

07 Mar

GDPR – ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL)

Det är mycket prat om GDPR – den nya lagen som medför en hel del förändringar vad gäller behandling av personuppgifter. Företag som bryter mot reglerna riskerar böter på upp till det högsta av 4 % av omsättningen eller 20 miljoner euro. Lagstiftningen som blir allt viktigare behöver alla ha grundläggande kunskap om. Missa inte denna halvdagsutbildning då du lär dig grunderna i lagstiftningen.

11 Apr

Låt oss hjärtsäkra Göteborg tillsammans med HLR

Hjärt- och Lungräddning (HLR) – en kunskap som kan göra skillnad i en nödsituation. Lär dig rädda liv och få en säkrare arbetsplats där alla vet vad man ska göra om något oförutsett händer.