Innerstaden Göteborg AB

Innerstaden Göteborg är ett icke-vinstdrivande centrumledningsbolag som ägs av Köpmannaförbundet och Fastighetsägarna GFR.
Innerstaden Göteborgs uppdrag är: ”Att genom samverkan med övriga aktörer tillsammans stärka och utveckla innerstaden som en attraktiv mötes- och handelsplats i regionen – vilket också bidrar till staden Göteborgs och regionens positiva utveckling.”
Inom bolaget samarbetar fastighetsägare, butiker, hotell, restauranger, kaféer, salonger, serviceföretag, banker, bostadsrättsföreningar, kulturorganisationer och andra aktörer i eller med anknytning till Innerstaden Göteborg. Bolaget har ett flerårigt samarbetsavtal med Göteborgs Stad, nära samarbeten med Göteborg&Co, Business Region Göteborg och angränsande cityorganisationer som Nordstan, Avenyföreningen, Haga och Linné.

Styrelse

Personal

Handlingsplan

Nyheter

Visa alla...
29 Nov

Samverkan i innerstaden ger lysande resultat

Centrumorganisationen Innerstaden Göteborg projektleder för sjunde året i rad julbelysningen Inom Vallgraven. Julbelysningen som hänger uppe till och med sista veckan i januari är en stor mysfaktor och glädjespridare under den mörkaste tiden på året för såväl boende, besökare och arbetande i innerstaden.

28 Nov

Det snöar i Brunnsparken på torsdag!

Just nu dekoreras Brunnsparken både högt och lågt. Granris, vinterplanteringar och ljusslingor ska lysa upp vintermörkret och göra det trivsamt för alla som rör sig i området. Julstaden smygstartar i Brunnsparken.

02 Nov

Aktiviteter

Visa alla...
29 Nov

Securitas butikssäkerhetsutbildning

En grundläggande säkerhetsutbildning för personal som arbetar i butiksmiljö.

03 Dec

Julskyltningstävling 2017

Tävlingsstart och avtäckning av skyltfönster: Söndag 3 december klockan 12.00, första advent. Avslut söndag 17 december, tredje advent.