11 Jul
10 Apr
28 Mar

Källsortering och hållbarhet på årets städmorgon

Den 5 april kl. 07.00 samlas politiker, tjänstepersoner och näringsidkare utanför Stora Teatern för den traditionsenliga städdagen i centrum. Städmorgonen är ett samarbete mellan Avenyföreningen, Innerstaden Göteborg och Göteborgs Stad, och fokus i år är källsortering i offentlig miljö och hållbarhet.

01 Mar

Maträddartjänsten Karma lanseras nu i Göteborg

Med Karma-appen kan du fynda billig restaurangmat som annars hade gått till spillo.

30 Jan

Pilotprojekt gällande råttor

I höstas startade ett pilotprojekt för området runt Domkyrkoplan med syfte att få bukt med råttproblematiken. I projektet deltar Kretslopp och vatten, Park och natur, fastighetsägarna och Innerstaden Göteborg som samordnar.

06 Dec

Innerstaden Göteborg har korat årets företagare 2016

Under centrumorganisationen Innerstaden Göteborgs julfest på Palace tillsammans med företagare inom vallgraven delades traditionsenligt Årets Guldkrona ut till bästa butik, restaurang och tjänsteföretag.

20 Okt

Ledningsomläggningarna på Kruthusgatan

Den 25 oktober beräknar vi att börja med etapp två av ledningsomläggningarna på Kruthusgatan.

29 Apr

Förberedande arbeten för Hisingsbron

Nu startar arbetet med att bland annat flytta befintliga kablar och rör för att ge plats för den nya bron samt att bygga en ny väg på Hamntorget som förbereder området för framtida byggnation.

20 Apr

Trafikreglering

Trafikkontoret, Göteborgs Stad, har fattat beslut om att genomföra en reglering av den tunga trafiken

01 Apr

Innerstaden Göteborg hämtar ny centrumledare från Haag

Styrelsen för Innerstaden Göteborg AB har beslutat att tillsätta Lena Dalerup som ny vd och centrumledare för bolaget. Lena kommer närmast från en tjänst som centrumutvecklare i Haags innerstad i Nederländerna. Hon tillträder tjänsten den 15 augusti.