28 Sep

Information inför Nordiska Motståndsrörelsens demonstration på lördag 30 september

I förebyggande syfte kan det vara en bra idé att ta in material som står utanför verksamheten som annars kan bli föremål för skadegörelse.

18 Sep

Urban Run Gothenburg 2018

Stort tack Göteborgsvarvet för samarbetet, för att ni trodde på vår idé och arrangerade! Tack också till alla som har sponsrat premiären av Urban Run Gothenburg! 

28 Mar

Källsortering och hållbarhet på årets städmorgon

Den 5 april kl. 07.00 samlas politiker, tjänstepersoner och näringsidkare utanför Stora Teatern för den traditionsenliga städdagen i centrum. Städmorgonen är ett samarbete mellan Avenyföreningen, Innerstaden Göteborg och Göteborgs Stad, och fokus i år är källsortering i offentlig miljö och hållbarhet.

01 Mar

Maträddartjänsten Karma lanseras nu i Göteborg

Med Karma-appen kan du fynda billig restaurangmat som annars hade gått till spillo.

30 Jan

Pilotprojekt gällande råttor

I höstas startade ett pilotprojekt för området runt Domkyrkoplan med syfte att få bukt med råttproblematiken. I projektet deltar Kretslopp och vatten, Park och natur, fastighetsägarna och Innerstaden Göteborg som samordnar.

06 Dec

Innerstaden Göteborg har korat årets företagare 2016

Under centrumorganisationen Innerstaden Göteborgs julfest på Palace tillsammans med företagare inom vallgraven delades traditionsenligt Årets Guldkrona ut till bästa butik, restaurang och tjänsteföretag.

01 Apr

Innerstaden Göteborg hämtar ny centrumledare från Haag

Styrelsen för Innerstaden Göteborg AB har beslutat att tillsätta Lena Dalerup som ny vd och centrumledare för bolaget. Lena kommer närmast från en tjänst som centrumutvecklare i Haags innerstad i Nederländerna. Hon tillträder tjänsten den 15 augusti.

21 Mar

Ledningsarbete på Norra Hamngatan och Packhusplatsen

Nu påbörjas förberedande ledningsarbeten för Västlänken, en tunnel för pendel- och regiontåg under centrala Göteborg.

11 Feb

13 februari invigs Stenpirens Resecentrum och Stenpirens Blommor

Mellan kl. 11-14 är alla välkomna till invigningen av Stenpirens Blommor. Det blir festliga öppningserbjudanden, mingel samt dricka och tilltugg i butiken.

16 Dec

Invigning Fredsgatan

Under två månader har vi byggt om Condeco Fredsgatan och har nu slagit upp portarna till ett större, helt nytt café! Lokalen är nu i två våningar, med en supermysig övervåning med både vinbar, barnhörna och stor balkong som vetter mot Harry Hjörnes plats.