Gator & Torg i Göteborgs innerstad

Innerstadens populära textserie Nostalgiska återblickar har hittills presenterat 60 unika avsnitt. Dessa har sedan bildat underlag för den rikligt illustrerade skriftserien Ögonblick av Nostalgiska återblickar, vars tredje del utkom i september 2013. Nu gör Nostalgiska återblickar ett tillfälligt uppehåll till förmån för en textserie på vår hemsida. Denna serie har fått namnet Gator & Torg i Göteborgs innerstad.

Nyheter

Visa alla...
29 Nov

Samverkan i innerstaden ger lysande resultat

Centrumorganisationen Innerstaden Göteborg projektleder för sjunde året i rad julbelysningen Inom Vallgraven. Julbelysningen som hänger uppe till och med sista veckan i januari är en stor mysfaktor och glädjespridare under den mörkaste tiden på året för såväl boende, besökare och arbetande i innerstaden.

28 Nov

Det snöar i Brunnsparken på torsdag!

Just nu dekoreras Brunnsparken både högt och lågt. Granris, vinterplanteringar och ljusslingor ska lysa upp vintermörkret och göra det trivsamt för alla som rör sig i området. Julstaden smygstartar i Brunnsparken.

02 Nov

Aktiviteter

Visa alla...
29 Nov

Securitas butikssäkerhetsutbildning

En grundläggande säkerhetsutbildning för personal som arbetar i butiksmiljö.

03 Dec

Julskyltningstävling 2017

Tävlingsstart och avtäckning av skyltfönster: Söndag 3 december klockan 12.00, första advent. Avslut söndag 17 december, tredje advent.